Het Slakkenhof

Ambachtelijke kweek van wijngaardslakken

Bezoek en degustatie


Onze kwekerij is enkel te bezoeken na afspraak voor groepen van minimaal 10 personen, vanaf begin mei tot eind september. Een afspraak maak je bij voorkeur per e-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0473 / 393645.

Tijdens het bezoek voorzien we een educatieve uitleg over de slak, zijn predatoren, de voortplanting en de kweek. Een rondleiding duurt gemiddeld 1 uur tot 1 1/2 uur, waarbij tal van ludieke en andere weetjes over de slak aan bod komen. 

Verenigingen, scholen, gezinnen met kinderen, vrienden...iedereen van harte welkom! Een bezoek kan vanaf 10 personen met een max. van een 50-tal.  Van 0 tot 99 jaar...iedereen van harte welkom!!

Individuele bezoeken kunnen echter niet langer wegens tijdtekort.

 

 

 

Aansluitend op het bezoek kan er ook geproefd worden van deze delicatesse. Een kleine degustatie omvat twee aperitiefhapjes bereid met slakjes. Een uitgebreidde degustatie kan ook op aanvraag, en omvat een bordje bourgondische wijngaardslakjes (6x) in lookboter met een stukje brood met een glaasje aangepaste wijn of iets anders naar keuze.

 

 

Prijs:

Scholen: 4 € per leerling / begeleider

Bezoek zonder degustatie: 5 € per persoon

Bezoek met kleine degustatie: 7 € per persoon

Bezoeken met uitgebreide degustatie: 14 € per persoon

 

 

 

Share